Send os venligst en beskrivelse af din oplevelse med PC Hjemmesupport

– Lad være med at udfylde dit navn, hvis du gerne vil være anonym

Virksomheden er startet af Jacob Edelmann, som har arbejdet med IT det meste af sit professionelle liv. Herunder ti år som rejsende IT-supporter for en international softwarevirksomhed.

Via sine ansættelser har han opnået stor erfaring i at yde support og rådgivning til brugere på alle niveauer. Lige fra den ældre med almindelige dagligdags computerproblemer til IT-afdelingen med mere avancerede problemstillinger.

Jacob er imødekommende, tålmodig samt pligtopfyldende og føler en stor tilfredsstillelse ved at løse brugernes tekniske udfordringer. Desuden er han stædig – han giver ikke op, før problemet er løst!

UDTALELSER

Hvis du allerede har benyttet vores services vil vi være meget
taknemmelige for din udtalelse nederst på denne side

Vi har igennem det sidste årstid jævnligt hyret Jacob Edelmann til at håndtere vores IT-opgaver – herunder gennemgå alle vores computere, opdatere dem, indkøbe nyt udstyr, sætte printere op, reparere computere, sætte internet op, installere tv og meget mere. Jacob løser altid vores computerproblemer – store som små – han er pålidelig og desuden en meget behagelig person at omgås. Vi kan derfor kun give Jacob de bedste anbefalinger.

Nazek Shawish

Chargé d’affairs, The Consulate General of Libya in Copenhagen

Vi har mange gange benyttet os af Jacobs kompetencer inden for IT i forbindelse med vedligeholdelse af vores computere, opsætning af printere, back up, opsætning af computere m.m. og har altid været tilfredse med hans indsats. Jacob har både løst opgaver i administrationen og for beboere her i Bofællesskabet Huset for unge skizofrene – herunder har han stået for at uddanne beboerne i brug af IT generelt samt oplært dem i diverse programmer. Han er rigtig dygtig til at tackle både teknik og mennesker, hvilket er ganske unikt.

Preben Cavling

Daglig leder, Fonden Bofællesskabet Huset

Undertegnede pensionister bosiddende i Farum, kan på det varmeste anbefale Jacob Edelmanns PC Hjemmesupport. Jacob svarer altid, når vi ringer. Han er dygtig og effektiv. Kan forklare problemerne, så vi forstår det og er altid venlig og hjælpsom. Vi er meget glade for at få den hjælp han yder.

Jens & Ingelise Thiberg

Pensionister


 

Ring på tlf.

26 13 77 77

 

PC HJEMMESUPPORT har telefontid

mandag-fredag
16-19

Book din tid her ved at klikke på nedenstående knap.

Udfyld venligst formularen og vi vil vende tilbage snarest.